Jag är en inovativ nutritionsexpert som brinner för hållbarhet, affärsutveckling och framtidens utmaningar kring mat. Jag har startat upp tre företag och älskar att få lära mig nya saker. Efter min dietistexamen har jag vidareutbildat mig i bland annat kommunikation, projektledarskap, marknadsföring, jobbat som Brand Manager och gått kurser på Hyper Island och IHM.
Jag har lång erfarenhet av detaljhandel, restaurang - och livsmedelsbranschen och är väl insatt i frågor kring mat, hälsa
och matsvinn. Jobbar idag även hållbarhetskommunikation och med content i sociala medier och bygger enklare hemsidor.
Allt går att lära sig - man måste bara våga prova sig fram!
Ett av mina tidigare uppdrag - Hälsocoach för programmet Vardagspuls. Här med goda frukosttips.
Jag har även tagit fram recept - och marknadsmaterial som detta.
Arla
IKEA
Mashie
Fazer
Frukt & Grönt Främjandet
Kvalitetssäkring och näringsberäkningar för recept inom Foodservice
Genom att studera personalens matvanor jobba med nudging för att styra dem till mer hälsosamma val.
Menyplanering, näringsberäkna och utbildat i vertyget.
Skrivit nyhetsbrev med fokus på bröd och hälsa. Implementerat restaurangkoncept och utvecklat måltidslösningar för äldre. Brand Manger och framtagning av content för SoMe kanaler
Projektledare för "5 om dan" - en kampanj för att öka konsumtionen av frukt och grönsaker.